Post by backtisropestles on Feb 18, 2022 10:32:34 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Burger Shop 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Burger Shop 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodira neskončno število kovancev ▞▞▞
▞▞▞ Burger Shop 2 2022 version ▞▞▞
Burger Shop 2 معمولی lqbf
Eh
Preveč počasi in zmedeno
Zelo zasvoji! To je zanimiva posodobitev iz prejšnje trgovine Burger Shop, z dodatkom menija za zajtrk in večerjo ter novimi zahtevnimi liki. Zapomniti si vsak meni in najljubši lik za vsak del dneva je lahko res izziv. Ta igra ne postane kmalu dolgočasna s tremi težavnostnimi stopnjami (normalno, strokovno in ekstremno). Samo malo žalostno, da ni trofeje za 0 lizik v ekstremnem načinu, glede na to, kako težko je.
obstaja veliko krajev, za katere morate pripraviti hrano
Igral tako prvo kot to igro. Res zabavno, spodbudno in zahtevno. In res obožujem podrobnosti v zgodbi in likih. Zelo zabavno!
to je ok ok igra. Igra ima preveč strank hkrati.
Burger Shop je tako zelo lepo in vznemirljivo. Igrajte in uživajte brez prijateljev
super je😉😉😉 super igra je, lahko preživimo čas, super je😍😉😉😉😉😉
To aplikacijo za igro je bilo zaradi manj grafičnih načinov nekoliko težko igrati. Vendar, ko se igra razume, postane igra zelo spodbudna.
Dobra, a ne zelo dobra igra
Blocky Moto Racing - motorcycle rider Závody djmn
Burger Shop 2 Grand public hefr
To je tako neverjetno
To je zelo lepa igra.Igra je super.Ta igra mi je tako všeč...♥♥♥.V igri ni nobenih težav...Potrebujem to igro 3..Super je.!!
Všeč mi je! Preprosta, jasna navodila in veliko nivojev. Načine Story, Challenge in Expert sem že končal in so mi bili všeč, trenutno v ekstremnem načinu. Zgodba je precej bla, ampak to je v redu, saj je poudarek vedno na samem igranju. Všeč mi je, da niste kaznovani za odmetavanje predmetov! Pa tudi brez oglasov! 💓 Moja edina pomisleka je, da denarja, ki ga zaslužimo, ne moremo uporabiti, na primer za nadgradnjo strojev ali dodaten prostor za shranjevanje Edini občutek dosežka je iz trofej in dvorane slavnih
Čudovito ima veliko različnih stvari in vam pomaga, ko postane delovni dan naporen
uživam, vendar je oglas predolg in preveč
Najboljše je, poskusite in vidite
Živjo Uživam v tej igri, tako zabavna je. Toda težava je v tem, da sem naredil toliko napredka v ekstremnem načinu, da sem jo skoraj končal, a ko znova namestim igro, se je ekstremni način znova zagnal, druga težava pa je, da se igra naključno zruši in samodejno zapre. Razen tega nimam težav s to igro. To je odlična igra.
Grozno, to ni igra hamburgerja in igra pijače
Ta igra je neverjetna. Stopnje so zahtevne, ne da bi bile nepremagljive. Oglasi so malo nadležni, vendar jih ni v izobilju. Zelo priporočam to aplikacijo!
sladka ta igra je zabavna.
To je v redu igra. Lepo bi bilo uporabiti denar za dejanske nadgradnje namesto za naključne nadgradnje na koncu vsake stopnje. Zdi se, da je denar, ki ga zaslužite v igri, namenjen le točkam
Burger Shop 2 Nezahtjevne igre mxb
vg....deluje dobro n Všeč mi je, kako obstajajo 3 načrti obrokov palec gor, kar tako!
Všeč mi je ta igra zato, ker ji dajem 4 zvezdice, ker je včasih zelo zahtevna in več stopenj greste, težje postane, včasih pa se obtičem na isti ravni, vendar je dobra igra. Burger shop 1 je zelo super ampak dobra igra
Všeč mi je ta igra, igram že dolgo, odlična igra in grafika. Hvala.
Lepo, vendar zelo zamrzne
Briljantno. Zelo zasvoji. Vredno kupiti celotno igro.
Obožujem burger shop 2. Včasih je tudi težko/lahko, večinoma enostavno, vendar sem ji dal 3 zvezdice zaradi 1.oglasi 2.na stopnji 82, ko nekdo pride, se takoj razjezi.
Razumem potrebo po oglasih. Ampak, ali RES mora biti eden po VSAKI IN VSAKI RAVNI?! RES!!
Res dolgočasno, oprosti tistemu, ki si je vzel čas tudi za to igro, vendar moraš izboljšati nekaj stvari, kot so igranje, čas čakanja strank in podobne stvari, zdaj izgledaš, jaz sem youtuber. Tvojo igro sem postavil na vse strani YouTube Trenutno snemam video, zdaj moram reči, da ni dobra igra, oprostite, da vas delam norca v vsebini 43.000 ljudi. Dobra grafika, čeprav sem rekel, da so glede ocene grafike v redu. VSE ostalo je treba drastično izboljšati. Hvala, ker ste prebrali moj komentar, vem, da je bil dolg in brez sovraštva do ustvarjalca, vendar bi bilo zabavno za mlajšo generacijo. Hvala za vaš čas, prosim, upoštevajte moje povratne informacije, saj sem tudi jaz dolgo pisala vse to.
To je zelo zanimiva igra za igranje. Tako zelo sem jo imel rad, da sem jo igral, ko sem bil mlad, po dolgih letih bom igral to. Od te igre sem odvisen
Všeč mi je prva, odstranjena in nekajkrat prenesena nazaj, druga, uf, kje naj začnem, JE NEVERJETNA, LJUBIM JE DO SRCA, prvo sem igral toliko, da sem ko sem videl drugega v play store Prenesla sem ga takoj, ko sem ga videla, res priporočam, spravil ti bom srce!!
To je zelo zabavna in prijetna igra, čeprav so nekatere ravni izziv, saj je relativno preprosta in lahko prilagodite, kaj prodajate v restavraciji. Relaksacijski način je moj najljubši del te igre. Vsekakor priporočam nakup te igre!
Te igre se naučim kuhati
Tone zabave, ne preveč zapletene, a tudi ne prelahke. Obožujem to igro. Oh, in za igranje in zabavo vam ni treba porabiti denarja.